Warmwaterkussen massage

 

Wegdromen op de golven van de oceaan…

Tijdens deze bijzondere massagevorm lig je op je rug op een kussen gevuld met warm water van ongeveer 37 - 40 graden. Het zacht wiegende effect van het kussen en het geluid van kabbelend water verdiepen de ontspanning.

Je kunt tijdens deze massage lekker op je rug blijven liggen. Geen gedraai meer of  steeds opnieuw moeten zoeken naar een prettige houding. Het flexibele kussen ondersteunt de wervelkolom optimaal en de warmte van het water zorgt al snel voor extra en diepere ontspanning van de spieren. Ideaal dus voor mensen die niet op hun buik kunnen liggen.
Ook voor zwangere vrouwen is dit een erg fijn massage.

Tijdens deze ontspannende massage wordt o .a. de rug en schouders, door mijn handen en onderarmen tussen je lichaam en het kussen door te bewegen gemasseerd, hierbij gebruik ik een ruime hoeveelheid aromatische massageolie.
Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding vergroot. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Het warme water omarmt het lichaam en zorgt voor een algehele ontspanning van lichaam en geest.

In de aromatherapie wordt het warm waterkussen veel gebruikt, omdat de essentiële oliën door de warmte beter door de huid worden opgenomen en afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd.


Rust, ontspanning en behaaglijkheid zijn de sleutelwoorden van deze heilzame massage.

Massage

30 min     € 20,-

60 min     € 37,50