Energetische massage

wat is een energetische massage?

Energetische massage is meer dan alleen maar een fysieke massage, het is een ervaring die het lichaam en de geest verbindt en een diep gevoel van welzijn en balans creëert. Het richt zich op het opheffen van blokkades in de energiebanen en het stimuleren van de natuurlijke stroom van energie in het lichaam. Dit kan leiden tot verlichting van stress en spanning, een verbeterde bloedsomloop en een versterkt immuunsysteem.

Bovendien kan energetische massage helpen bij het verbeteren van de emotionele gezondheid door het verlichten van angstgevoelens en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en balans.

Dus als je op zoek bent naar een massage die je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel kan versterken, dan is een energetische massage wellicht precies wat je zoekt. 

Wat is het verschil tussen gewone en energetische massage?

Hoewel zowel een energetische als een gewone massage gericht zijn op het ontspannen van het lichaam en het verminderen van spanning, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee. Bij een gewone massage ligt de nadruk vooral op het manipuleren van de spieren en zachte weefsels om fysieke spanning te verminderen.

Een energetische massage daarentegen richt zich op het stimuleren van de energiestroom (chakra’s en meridianen) in het lichaam, om zo niet alleen fysieke, maar ook emotionele en spirituele spanning los te laten.

Tijdens een energetische massage worden vaak zachte aanrakingen gebruikt om mogelijke blokkades op te heffen en de doorstroming van energie in het lichaam te verbeteren.

Maar, eerlijk is eerlijk, het is eigenlijk onmogelijk om een reguliere massage te geven zonder ook te focussen op het energetische. 

 

Voordelen energetische massage

  • Vermindering van stress en spanning

  • Verbetering van de bloedsomloop

  • Stimulering van het immuunsysteem

  • Bevordering van innerlijke rust en balans

  • Vermindering van angstgevoelens

  • Opheffing van blokkades in de energiebanen

  • Een energieker gevoel

Tarief: € 55,-

De behandeling duurt 60 minuten