Gezicht & Decolleté

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht. Wie wil dat nu niet? Op jonge leeftijd gaat het vanzelf: het onderhuidse bindweefsel zit vol met collageen en elastine. Maar na ons 25e levensjaar begint onze huid langzaam maar zeker te verouderen. De huid maakt steeds minder collageen en elastine aan, waardoor deze verslapt en er op den duur rimpels ontstaan. De meeste mensen proberen dit moment zo lang mogelijk uit te stellen. Toch is er behalve met goede verzorging, wel degelijk iets te doen aan dit verouderingsproces: de zogenaamde diepe bindweefselmassage, cupping- of quashatherapie. 

Guasha & Cupping voor het gezicht is een trend die je de laatste jaren steeds vaker ziet. Het geeft erg mooie resultaten voor de fijne lijntjes in je gezicht en het tevens een heerlijke gloed. 

Zowel cupping als guasha zijn honderden jaren geleden ontstaan in China. Cuppen is het vacuum trekken van je huid en quasha is het ‘schrapen’ van je huid. Beide technieken worden gedaan met gebruik van veel olie. Het gebruik van deze technieken zijn voor het gezicht vele malen zachter dan wanneer ik dit zal gebruiken op je lichaam. 

Hoe ziet een behandeling van het gezicht en decolleté eruit?

Bij alle behandelingen wordt er alleen met puur natuurlijke middelen behandeld. Zo ook je gezicht en decollete. We beginnen met het reinigen van je huid. Daarna een dieptereiniging. Wanneer je huid schoon is, wordt er eerste een lymfedrainage gedaan, zodat alle afvalsstoffen die tijdens de massage loskomen, gelijk afgevoerd kunnen worden. Daarna bindweefselmassage en cupping of guasha en het geheel wordt afgesloten met een drukpuntmassage van gezicht en hoofd. 

Voordelen van deze behandeling:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid
  • Stressreductie door het opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Bevordering van de celdeling
  • Helpt ook bij acne en rokershuid
  • Fijnere poriën

Tarief €65,-

de behandeling duurt ongeveer 60 minuten