klachtbehandelingen

Loop jij al een tijd met die stijve pijnlijke schouder, stijve onderrug, heb jij vaak hoofdpijn of migraine. slaap je slecht of heb je andere klachten die jou dagelijks belemmeren? Door het gebruik van verschillende massage technieken, zorg ik dat je weer lekker in je vel komt te zitten.   

Afhankelijk van jou klacht gaan wij samen kijken naar wat jij nodig hebt. Dit kan een combinatie zijn van verschillende technieken of één van onderstaande technieken. 

sportmassage

Therapeutische klacht behandeling richt zich met name op de klachten en waar deze uit voorkomen. Er worden verschillende massagetechnieken gebruiklt. van o.a. bindweefselmassage, acupressuur, cupping, guasha en fysiotape.

shitats - website

Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk, rotaties en manipulaties op de meridianen. Door deze drukuitoefening kunnen eventuele blokkades opgeheven worden en de natuurlijke balans van het lichaam kan hersteld worden.

hoofdpijnmassage

Een hoofdpijnmassage is een rustige massage en richt zich op het ontspannen en losmaken van schouders, nek en hoofd. Het kan helpen bij migraine, spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn. Hoewel de massage rustig is kan het wel een pittige massage zijn. 

voetreflex

Op de voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met alle organen, klieren, spieren, botten en zenuwen in ons lichaam. Door massage op deze punten worden de organen en bloedsomloop gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en je zelf genezend vermogen wordt in werking gezet. 

stoelmassage

Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. De verschillende massagetechnieken concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en bekken. Stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven. 

medical taping

Medical taping is een vorm van tapen om lichamelijke problemen te voorkomen en verhelpen. Deze tape ondersteunt het spierstelsel, het lymfesysteem en het genezingsproces van het lichaam. Zonder dat het de beweging beperkt.  Deze tape wordt ook vaak ingezet tegen hooikoorts.