Loop jij al een tijd met die stijve pijnlijke schouder, stijve onderrug, heb jij vaak hoofdpijn of migraine, slaap je slecht of heb je andere klachten die jou dagelijks belemmeren? Door het gebruik van verschillende massage technieken, zorg ik dat je weer lekker in je vel komt te zitten.   

Je kunt kiezen uit één van onderstaande technieken, of we bespreken samen tijdens de intake hoe je behandeling eruit komt te zien.. Net wat jij prettig vind en nodig hebt. 

sportmassage

Therapeutische klacht behandeling richt zich met name op de klachten en waar deze uit voorkomen. Er worden verschillende massagetechnieken gebruikt, van o.a. bindweefselmassage, acupressuur, cupping, guasha en fysiotape.

shitats - website

Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk, rotaties en manipulaties op de meridianen. Door deze drukuitoefening kunnen eventuele blokkades opgeheven worden en de natuurlijke balans van het lichaam kan hersteld worden.

hoofdpijnmassage

Een hoofdpijnmassage is een rustige massage en richt zich op het ontspannen en losmaken van schouders, nek en hoofd. Het kan helpen bij migraine, spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn. Hoewel de massage rustig is kan het wel een pittige massage zijn. 

medical taping

Medical taping is een vorm van tapen om lichamelijke problemen te voorkomen en verhelpen. Deze tape ondersteunt het spierstelsel, het lymfesysteem en het genezingsproces van het lichaam. Zonder dat het de beweging beperkt. Deze tape wordt ook vaak ingezet tegen hooikoorts.