Ontspanning

Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Kijk dan welke behandeling jou aanspreekt. Elke behandeling wordt gegeven met een natuurlijke massage olie die jij zelf uitkiest, zodat jij nog dieper in ontspanning komt. 

Een combinatie van verschillende behandelingen is ook mogelijk, vraag naar de opties. 

Even helemaal niets, gewoon genieten!

ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage gegeven op een warme massagetafel, waarbij jij je eigen massage olie mag kiezen. Deze olie zorgt ervoor dat jij nog dieper in ontspanning kunt komen. 

Kies de lengte van de behandeling en bekijk de opties die kunnen worden toegevoegd. 

ayurvedische hoofdmassage

Een heerlijke massage om helemaal uit je hoofd te komen. De ayurvedische hoofdmassage is een ontspannende, energetische massage van hethoofd, de hoofdhuid, het gezicht, de nek en schouders. Door de heerlijke geurende massage olie, kom jij nog meer uit je hoofd. 

Tijdens deze massage lig je op je rug op een waterkussen dat gevuld is met heerlijk warm water. Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Een heerlijke massage voor de zwangere vrouw

pitjit

Pitjit is het Indonesische woord voor massage. Het is een eeuwenoude massagekunst die als familietraditie werd overgeleverd aan generaties van (groot)ouder op kind, en ontstaan vanuit de oerbehoefte van de mens om wegen te vinden naar balans tussen lichaam en geest, verlichting en herstel van klachten.

holistic pulsing

Holistic pulsing is een vorm van massage waarbij je lichaam door wiegen en stretchen in beweging wordt gebracht. Door de ‘stroming’ die zo in je lichaam ontstaat, kun je je bewust worden van spanningen en blokkades en deze waar mogelijk loslaten.
Holistic Pulsing heeft zo een diep ontspannende en helende werking.