Mijn naam is José, gediplomeerd aroma- en massagetherapeut en het gezicht achter 'Essential Life'.

Een aantal jaren geleden zat ik met burn out klachten thuis. Mijn lichaam had heel duidelijk aangegeven, tot hier en niet verder. Hier begon dan ook mijn zoektocht naar meerr rust en zelfliefde.

Een aantal keren had ik gelezen over essentiële olie. Iedereen was zo enthousiast over deze oliën, waardoor ik nieuwsgierig werd en besloot om een diffuser met een paar essentiële oliën aan te schaffen. Wat kan geur veel doen met je humeur, gevoelens en gedachten, vanaf het eerste moment dat ik de diffuser gebruikte was ik verkocht en ging me meer verdiepen in de kracht van essentiële olie

Op het internet had ik ook veel gelezen over het inzetten van essentiële oliën op de huid, maar hier was zoveel informatie over te vinden dat ik door de bomen het bos niet meer zag.  Daarom had ik besloten om een opleiding Aromatherapie te volgen bij Stichting Aromatherapie en Wellness van Ellen Wagenaar. Daar werd mijn passie alleen maar meer aangewakkerd.

Naast deze opleiding heb ik nog een aantal cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van gezichtverzorging en massage, om zo de mensen te laten ervaren wat essentiële oliën en natuurlijke producten voor een mens kan betekenen.

Op het moment ben ik mij erg aan het verdiepen in Ayurveda. Ayurveda is een van de oudste holistische gezondheidssystemen ter wereld en maakt ook veel gebruik van essentiële oliën, waardoor deze 2 stromingen een mooi geheel vormen.  Ook hiervoor heb ik een opleiding gevolgd en voeg ik steeds meer onderdelen van deze leefstijl toe aan mijn leven en aan dat van mijn gezin.

Wanneer je in mijn praktijk komt zul je daarom niet alleen tips en trics vanuit de Aromatherapie van mij krijgen, maar zal Ayurveda er ook een onderdeel van zijn.

 

Het is inmiddels mijn passie om iedereen te laten ervaren hoeveel aromatherapie voor jou en je gezin kunnen betekenen en hoe makkelijk jij dit in jou huis kunt inzetten. Graag zie ik je in mijn praktijk of bij één van mijn workshops.

 

Voel je welkom in mijn praktijk!

Ik ben  aangesloten bij het CAT (Collectieve Alternatieve Therapeuten), Het CAT is een vernieuwende en jonge beroepsorganisatie met een bestuur met 37 jaar ervaring in de alternatieve branche. Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve genezers. CAT leden voldoen volledig aan de WKKGZ. Voor meer informatie kijk op: https://catcollectief.nl/