Over Mij

Hallo,

 

Mijn naam is José Prins, een nuchtere groningse met een passie voor spiritualiteit.

Ik weet als geen ander hoe het is om niet goed in balans te zijn en moeite te hebben met ontspannen. In 2018 kwam ik met burn out klachten thuis te zitten. Mijn lijf had heel duidelijk aangegeven tot hier en niet verder. Dit was ook de periode waar ik in aanraking ben gekomen met essentiële oliën, aromatherapie en natuurlijke huidverzorging.

 

Mijn missie sindsdien? Heel veel vrouwen mogen helpen om meer rust en balans te vinden, met de kracht van de natuur!

Dit doe ik onder andere door jou te masseren, te adviseren over het gebruik van essentiële oliën en door tips & tricks te delen op mijn socials, in de nieuwsbrief en mijn blog.

 

Niet alleen tijdens mijn burn-out heeft aromatherapie mij geholpen. Hooggevoeligheid, een energieboost, meer rust en beter slapen zijn slechts een aantal klachten waar de oliën bij mij en ons gezin nog iedere dag bij ondersteunt. Ik ervaar meer rust, ontspanning en balans door het inzetten van aromatherapie en de essentiële oliën.  Dat gevoel gun ik iedere vrouw!

 

Naast mijn opleiding aromatherapie heb ik verschillende cursussen voor massagegevolgd, Maar ondanks deze cursussen  volg ik op dit moment een opleiding tot allround massagetherapeut, zodat ik nog meer technieken en know how heb om jou nog meer in je eigen kracht kan zetten.

 

Inmiddels heb ik al vele mensen behandeld, geïnspireerd en geadviseerd in het gebruik van essentiële oliën. De enthousiaste, blije reacties vind ik zo ontzettend fijn om te zien en motiveert mij alleen maar meer om al mijn tips & tricks met iedereen te blijven delen.

 

Voel je welkom in mijn praktijk!


Ik ben  aangesloten bij het CAT (Collectieve Alternatieve Therapeuten), Het CAT is een vernieuwende en jonge beroepsorganisatie met een bestuur met 37 jaar ervaring in de alternatieve branche. Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve genezers. CAT leden voldoen volledig aan de WKKGZ. Voor meer informatie kijk op: https://catcollectief.nl/