Warm water kussen massage

Wat is een warm waterkussen massage?

Tijdens deze bijzondere massagevorm lig je op je rug op een kussen gevuld met warm water van ongeveer. Het zacht wiegende effect van het kussen en het geluid van kabbelend water verdiepen de ontspanning.

Het waterkussen is gevuld met heerlijk warm water van ca. 40 graden. Ik beweeg mijn armen en handen tijdens de waterkussen massage tussen jouw lichaam en het waterkussen. Natuurlijk zorg ik voor voldoende olie zodat mijn armen en handen soepel onder uw lichaam kunnen glijden.

Je kunt tijdens deze massage lekker op je rug blijven liggen. Geen gedraai meer of  steeds opnieuw moeten zoeken naar een prettige houding. Het flexibele kussen ondersteunt de wervelkolom optimaal en de warmte van het water zorgt al snel voor extra en diepere ontspanning van de spieren. Ideaal dus voor mensen die niet op hun buik kunnen liggen.
Ook tijdens een zwangerschapsmassage kan dit kussen eventueel worden ingezet.

 

Waarom een warm water kussen massage?

Een warm waterkussenmassage is ideaal voor mensen die het niet fijn vinden om op hun buik te liggen. Denk aan ouderen, vrouwen met een grote boezem, zwangere en baby’s. 

Doordat ik masseer tussen het kussen en lichaam, wordt er gebruik gemaakt van de druk van het eigen lichaam. Dit is voor sommige mensen fijner en makkelijker te handelen dan de druk die ik geef tijdens een traditionele massage. De warmte van het kussen geeft een extra diepe ontspanning, doordat jou lichaam verwarmt wordt en het kussen zich vormt naar jou lichaam. 

Voordelen van een warm waterkussen massage

  • je hoeft niet meer te draaien
  • de warmte zorgt voor een extra diepe ontspanning
  • je wervelkolom wordt optimaal ondersteunt
  • spieren laten makkelijker de spanningen los
  • de hoeveelheid massageolie zorgt voor een heerlijke aromatische sfeer en geeft rust
  • door de warmte meer doorbloeding, dus snellere afvoer van afvalstoffen

Tarief

duur 30 minuten € 35,-                                                  (rug, schouders, nek en hoofd)

duur 60 minuten € 65,-                                                  (rug, schouders, nek, hoofd, benen en armen)